Українська співачка Ольга Цибульська відреагувала на вчинок Melovinа, який на сцені Atlas Weekend поцілував хлопця

Після цього артист поскаржився, що при трансляції цей фрагмент вирізали і не хочуть також публікувати на Youtube. Як передає Politeka.net, у себе в Instagram 35-річна кума Дзідзьо Оля Цибульська вирішила розповісти про зворотню сторону ситуації.

«Перед тим, як відчувати себе експертами у захисті прав ЛГБТ, треба розібратися в правилах телебачення. Melovin був на Євробаченні і напевно знає, що для того, аби фішка, яку ти придумав круто стрельнула в ефірі, про це треба попередити режисера ПТС, щоб він знав, коли на сцені має з’явитися оператор і зняти крупним планом те, що ти хочеш донести», - пояснила артистка.

«Я за всі прояви любові. Ви маєте право любити кого хочете… Я просто хочу пояснити, що в будь-якої ситуації є інша сторона», - зазначила Цибульська.

«Сорі всі, кому зіпсувала ідеальну драматичну історію про несправедливість», - додала вона.

Нагадаємо, Злата Огневич висловила, що думає про пристрасний поцілунок Melovina на Atlas Weekend: "Мел, я тебе..."

Як повідомляла Politeka, улюбленець Данилка Melovin здійснив гучний камінг-аут і тут же зіткнувся з цензурою: вирізані кадри поцілунку з чоловіком

Також Politeka писала, що улюбленець Данилко MELOVIN показав, як треба запалювати на сцені, попередивши про важливу подію: "Почнемо нову..."